Контакт

Локација

Адреса:
УБАВ ДОМ - Салон за мебел
Нов трговски центар (катна гаража)
Кеј „1 Мај“ 33a, Кат 1, лок.106
7500, Прилеп
Македонија
e-mail: ubavdom@gmail.com

УБАВ ДОМ - Производство
на излезот од градот патот за М.Брод
Телефон: +389 48 422 823
e-mail: ubavodomproizvodstvo@gmail.com
Телефон:
+389 76 243 243

Факс:
+389 48 410 087

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

УБАВ ДОМ - Салон за мебел © 2024. UKION SHOPS